vile chiajna

11/20/2014 22:04

Ai acum cea mai buna oferta de imobiliare, case, vile chiajna.Indiscutabil oferta de pe piata prezentata este cea mai buna pentru ca am construit aceasta casa pentru noi, nu pentru vanzare.
Chiajna este o localitate în judetul Ilfov, România, resedinta comunei cu acelasi nume

Conform site-ului primariei comunei Chiajna, denumirea satului ar putea veni de la doamna Chiajna, sotia vornicului Cernica-Stirbeiu, proprietarul mosiei pe care s-au stabilit primii cetateni. Acestia ar fi venit, conform traditiei orale, cândva în secolul al XVIII-lea, din Imperiul Otoman, o parte din Cernavoda si o parte din Stricleni (un sat din Bulgaria). Prima atestare documentara a satului Chiajna exista din 1787, când se mentioneaza în relatie cu arderea palatului lui Constantin Ipsilanti de pe mosia Cotroceanca.Casa de vanzare, vile chiajna, case ieftine chiajna, oferta case chiajna,oferte vile chiajna.

PROPRIETAR
S+P+E+M(AMENAJABILA)
Super finisata, la cheie.
292Mp constr,teren 350mp,
deschidere 20 ml,
toate utilitatiile(trifazic),
caramida,izolata,
gradina amenajata,
finisata la cheie,
acces asfalt,garduri ,
posib 2 fam,
strada linistita,
acces asfalt,
beci 25mp la 5 min de Mega Image.
schimb + diferenta;avans + rate (maxim 36 luni)
Suna acum si programeaza o vizionare.
Tel : 0745.567.598
https://imobiliare-chiajna.blogspot.ro

Cumpara acum o casa doar pentru tine ! Scapa de grijile de la bloc si vino in chiajna, alege vile chiajna pentru tine si familia ta

2. Specialistii iti recomanda

Vopseaua lavabila, deoarece adera bine pe orice tip de material: lemn, metal, plastic. Vopseaua lavabila nu se va lua ca huma sau ca varul.

3. Cum recunosti diferenta dintre un perete lavabil si unul dat cu huma sau var?

Suprafata lavabila este mata, semilucioasa si nu lasa urme pe degete. Huma sau varul lasa aceste urme chiar si la o simpla frecare a hainelor de suprafata peretelui.

Sutinem oferte case de vanzare chiajna pentru calitatea serviciilor oferite.


Contact